Werkkleding die bij u past!

Als professional wilt u niet alleen herkenbaar zijn voor uw (potentiële) klanten, maar ook veilig kunnen werken. Dit is niet alleen van toepassing voor werknemers binnen risicovolle branches zoals de bouw of chemie, maar ook voor mensen in de onderhoud, supermarkt of in een pretpark. Deugdelijke bedrijfskleding is een van de belangrijkste randvoorwaarden, om goed werk te kunnen leveren.

Een goede fit gegarandeerd

Ongeacht wat uw collega’s doen, het blijft cruciaal dat zij gebruik maken van werkkleding waar u op kunt vertrouwen en dat bij uw bedrijf past. Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken: wij staan niet voor niets bekend als bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Benieuwd hoe dit werkt? Vul nu het contactformulier in voor een persoonlijk advies op maat!

Niet alleen voor de show

Bij elk beroep staat veiligheid voorop. Kwalitatief hoogwaardige werkkleding speelt hierin een grote rol. Hoewel de meeste werkomgevingen optimaal zijn ingedeeld, is het prettig om te weten dat uw medewerkers extra bescherming hebben. Bij RS-Bedrijfskleding kunt u erop vertrouwen dat ons gehele assortiment voldoet aan de EN-normeringen. Daarnaast is het belangrijk dat uw veiligheidskleding en uniformen goed zitten. Dit vergroot niet alleen het werkcomfort, maar zorgt er ook voor dat uw medewerkers zich kunnen focussen op hun werk.

Overduidelijk voor vakmannen

Naast werkcomfort heeft werkkleding heeft ook een andere functie, namelijk uniformiteit. Wanneer al uw medewerkers zich herkenbaar kleden, is het voor zowel klanten als voorbijgangers duidelijk bij wie ze horen. Zo investeert u actief in uw bekendheid en corporate identity. Klachten of complimenten kunnen namelijk gelijk aan de juiste persoon worden gegeven. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid en bent u meer toegankelijk.

Geheel aanpasbaar aan uw behoeften

Bij RS-Bedrijfskleding kunt u ook terecht voor het bedrukken en borduren van uw bedrijfslogo op uw werkkleding. Wanneer nodig kunnen wij een passerie op locatie regelen. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke webshop op te zetten. Zo heeft u duidelijkheid en altijd alles bij de hand. Hierdoor zijn wij dé bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Neem direct contact met ons op via het offerteformulier!

Full service dienstverlening

persoonlijk-en-oplossingsgericht

Persoonlijk & oplossingsgericht

betrouwbaar-en-zeker

Betrouwbaar & zeker

maatschappelijk-verantwoord

Maatschappelijk verantwoord

Wij werken onder andere voor

Mogen wij u helpen?

Aanmelden nieuwsbrief

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw branche.

× Whatsapp