Bouw & industrie bedrijfskleding

Bent u op zoek naar werkkleding voor de bouw- of industriesector? Wij helpen u met het vinden van de juiste bouw- en industriekleding. Hierbij leveren wij topmerken zoals: Blackläder, Tricorp, Jobman en Helly Hansen. Daarnaast kunnen wij al uw bedrijfskleding borduren of bedrukken voor een uniforme uitstraling. Laat uzelf en uw medewerkers veilig werken en kies daarom voor de juiste bescherming op de werkvloer.

bouwkleding

Ga veilig aan het werk

Op de bouw en bij industriële bedrijven brengt het werken in veel gevallen risico’s met zich mee, daarom wilt uw medewerkers goed beschermen. Het werk kan ingedeeld worden in verschillende risicoklassen. Wij bieden u kleding voor alle risicoklassen en volgens de juiste EN-normeringen. Houdt u zich bezig met risicovol werk? Laat u dan altijd goed voorlichten over de risicoklassen, waardoor u onveilige situaties voorkomt.

Bouwkleding en industriële kleding van top kwaliteit

Iedere beroepsgroep kent zijn eigen veiligheidsrisico’s, waarvoor specifieke beschermingskleding nodig is. Wij kunnen u altijd snel van de juiste veiligheidskleding voorzien. Hierdoor kunt u risicovol werk veilig uitvoeren. Het is erg belangrijk dat u zich voor de aanschaf van veiligheidskleding laat adviseren, zodat uw bedrijfskleding voldoet aan de EN-normeringen. Heeft u kleding nodig die u beschermt tegen meerdere risico’s? Kies dan voor Multinorm  veiligheidskleding. Hieronder valt kleding, die bijvoorbeeld brandvertragend, signalerend en veilig tegen chemicaliën is.

bedrijfskleding-bouw

Advies nodig over bouw- of industriële kleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding voor de bouw en industrie? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over en wij helpen u, om de juiste keuzes te maken op het gebied van veilig werken. 

× Whatsapp