Bouw & industrie bedrijfskleding

Ben je op zoek naar werkkleding voor de bouw- of industriesector? Wij helpen je met het vinden van de juiste bouw- en industriekleding. Hierbij leveren wij topmerken zoals: Blackläder, Tricorp, Jobman en Helly Hansen. Daarnaast kunnen wij al jouw bedrijfskleding borduren of bedrukken voor een uniforme uitstraling. Laat jezelf en jouw medewerkers veilig werken en kies daarom voor de juiste bescherming op de werkvloer.

bouwkleding

Ga veilig aan het werk

Op de bouw en bij industriële bedrijven brengt het werken in veel gevallen risico’s met zich mee, daarom wil je jouw medewerkers goed beschermen. Het werk kan ingedeeld worden in verschillende risicoklassen. Wij bieden je kleding voor alle risicoklassen en volgens de juiste EN-normeringen. Houdt je je bezig met risicovol werk? Laat je dan altijd goed voorlichten over de risicoklassen, waardoor je onveilige situaties voorkomt.

Bouwkleding en industriële kleding van top kwaliteit

Iedere beroepsgroep kent zijn eigen veiligheidsrisico’s, waarvoor specifieke beschermingskleding nodig is. Wij kunnen je altijd snel van de juiste veiligheidskleding voorzien. Hierdoor kun je risicovol werk veilig uitvoeren. Het is erg belangrijk dat je voor de aanschaf van veiligheidskleding je laat adviseren, zodat jouw bedrijfskleding voldoet aan de EN-normeringen. Heb je kleding nodig die je beschermt tegen meerdere risico’s? Kies dan voor Multinorm veiligheidskleding. Hieronder valt kleding, die bijvoorbeeld brandvertragend, signalerend en veilig tegen chemicaliën is.

bedrijfskleding-bouw

Advies nodig over bouw- of industriële kleding?

Wil je persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding voor de bouw en industrie? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over en wij helpen je, om de juiste keuzes te maken op het gebied van veilig werken. 

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: