Groenvoorziening bedrijfskleding

Bent u op zoek naar werkkleding voor de Groenvoorziening branche? Wij hebben een ruim assortiment werkkleding en werkschoenen voor Hoveniers, boswachters, gemeentewerkers en voor werknemers in de tuin- en bosbouw. Daarnaast kunnen wij al uw werkkleding borduren en bedrukken voor een uniforme uitstraling. 

werkkleding-voor-vakmannen
werkkleding-groenvoorziening

Groene kleding voor de groenvoorziening?

De gewoonte dat werkkleding voor bijvoorbeeld hoveniers altijd groen hoort te zijn, verliest terrein. De wensen van veel bedrijven in de groene sector veranderen namelijk, hierdoor hebben wij zowel groene werkkleding voor deze branche, alsook werkkleding in andere kleuren. RS-Bedrijfskleding heeft een ruim assortiment werkkleding van topmerken voor de groenvoorziening branche.

Bescherming tegen weersinvloeden

Medewerkers in de groene sector werken bijna altijd buiten. Hier moet de werkkleding uiteraard op aangepast worden. Wij helpen u met beschermende kleding tegen alle weersinvloeden, zodat uw medewerkers het hele jaar door, comfortabel kunnen werken.

Advies nodig over groenvoorziening kleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding voor de groenvoorziening branche? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

× Whatsapp