Horecakleding

Bent u op zoek naar horecakleding voor uw bedrijf? Bij RS-Bedrijfskleding vindt u alles op het gebied van werkkleding voor de horeca. Daarnaast is het mogelijk om uw kleding te laten bedrukken of te borduren, voor een professionele uitstraling. Het assortiment bestaat onder andere uit:

horecakleding-achterhoek-liemers1
horecakleding-achterhoek-liemers-1

Werkkleding met uitstraling

Mooie horecakleding geeft uw medewerkers en uw bedrijf een betere uitstraling. Daarnaast geeft het een toegevoegde waarde op de huisstijl. Met goede werkkleding kunnen uw medewerkers hygiënisch werken én wordt hun eigen kleding beschermd tegen eet- en drinkvlekken. Horecakleding hoeft niet te voldoen aan ISO normen. Dit geldt wel voor de schoenen die gedragen worden. Horeca werkschoenen moeten een antislipprofiel en een verhoogde waterresistentie hebben.

Horecakleding voor alle taken

Bedrijfskleding voor de horeca hoort duurzaam, soepel,  wasbaar (bij hoge temperaturen), comfortabel, modieus en representatief te zijn. Door alle uiteenlopende taken die een horeca werknemer kan hebben, moet de werkkleding aan veel verschillende eisen voldoen. Hierdoor is voor alle verschillende functies in de horeca de juiste werkkleding verkrijgbaar bij RS-Bedrijfskleding. Zo slaagt u in één keer voor al uw personeel. 

Advies nodig over horecakleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over horecakleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

× Whatsapp