Installatie & service bedrijfskleding

Ben je op zoek naar werkkleding voor de installatie en service branche? Wij helpen je met het vinden van de juiste kleding voor installateurs en servicemedewerkers. Hierbij leveren wij topmerken zoals: Blackläder, Tricorp, Jobman en Helly Hansen. Daarnaast kunnen wij al jouw werkkleding borduren en bedrukken voor een uniforme uitstraling. Laat jouw installateurs veilig werken en kies voor de juiste bedrijfskleding.

werkkleding-service-monteur
wasservice-werkkleding

Jouw servicemedewerkers, het gezicht van uw bedrijf

Verrichten jouw medewerkers installatie- of service werkzaamheden, bijvoorbeeld als technische dienst of als service monteur? Dan zullen zij vaak bij jouw klanten over de vloer komen. Het is daarom ontzettend belangrijk, dat jouw medewerkers er representatief uit zien. Daarnaast moet de bedrijfskleding voor deze medewerkers functioneel zijn, zodat er goed in gewerkt kan worden. Ons assortiment werkkleding voor installateurs en servicemedewerkers is zeer geschikt voor werknemers die gereedschap bij zich moeten dragen. Daarnaast is deze werkkleding op belangrijke onderdelen aangepast, zodat de werkkleding een flink aantal klussen mee kan.

Professionele bedrijfskleding

Installateurs en servicemedewerkers komen in bijna iedere branche voor. Denk hierbij onder andere aan winkelmedewerkers, groothandel medewerkers en medewerkers van de technische dienst. Je wilt dat deze medewerkers professionaliteit uitstralen en er representatief uit zien. RS-Bedrijfskleding helpt je graag, met het maken van de juiste keuzes, specifiek voor jouw bedrijf.

installatie-service-werkkleding

Advies nodig over werkkleding voor de installateurs en service branche?

Wil je persoonlijk advies ontvangen over werkkleding voor installateurs of werkkleding voor service medewerkers? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over.

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: