Logistiek & transport bedrijfskleding

Bent u op zoek naar werkkleding voor de logistiek en transport? Wij helpen u met het vinden van logistiek- en transportkleding. Hierbij leveren wij topmerken zoals: Blackläder, Tricorp, Jobman en Helly Hansen. Daarnaast kunnen wij al uw bedrijfskleding borduren en bedrukken voor een uniforme uitstraling. Laat uw magazijn medewerkers en chauffeurs veilig werken en kies voor de juiste bescherming op de werkvloer.

comfortabele-werkkleding

Werkkleding logistiek en transport

Binnen de branche Logistiek en Transport is er een grote afwisseling van werkomstandigheden. Een magazijnmedewerker heeft andere taken dan een vrachtwagenchauffeur. Werknemers voor verschillende functies moeten werkkleding dragen, dat is afgestemd op de werkzaamheden. Hiervoor is maatwerk nodig. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de benodigde werkkleding, zodat uw medewerkers veilig aan de slag kunnen. Hierbij houden we uiteraard rekening met draagcomfort en functionaliteit. 

Totaalpakket Logistiek- en Transportkleding

Voor de branche Logistiek en Transport bieden wij totaalpakketten bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM’s, zodat uw medewerkers optimaal kunnen werken. Bent u opzoek naar werkkleding die functioneel, beschermend, comfortabel, representatief en duurzaam moet zijn? Laat u dan goed informeren, zodat u een veilige werksituatie creëert voor uw medewerkers. 

bedrijfskleding-bouw

Advies nodig over bedrijfskleding voor Logistiek en Transport?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over werkkleding voor de Logistiek en Transport? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

× Whatsapp