Zorgkleding

Ben je op zoek naar zorgkleding voor jouw bedrijf of zorginstelling? Wij helpen je met het vinden van de juiste werkkleding voor jouw medewerkers. Hier vindt je onder andere werkkleding van de volgende merken: De berkel, Haen, Segers en Poco. Het assortiment bestaat uit:

zorgkleding
zorgkleding-2

Uitgebreide keuze zorgkleding

Naast de standaard kleuren aan witte kleding, kun je bij ons ook terecht voor een ruim assortiment zorgkleding in frisse kleuren, met een eigentijdse uitstraling, waarin jouw medewerkers prettig kunnen werken. Er is altijd een flinke voorraad werkkleding bij ons aanwezig, zodat je snel geholpen kunt worden. De werkkleding in ons assortiment is gemaakt van katoen, polyester, proban,  elasthan, nylon, leer en andere specialistische materialen.

Eisen zorgkleding

Goede zorgkleding moet aangenaam zitten, waardoor medewerkers comfortabel kunnen werken. Hierbij is een goede pasvorm erg belangrijk. Daarnaast moet de kleding slijtvast en kleurvast zijn voor een lange levensduur. Hygiënische werkkleding is erg belangrijk, daarom moet het makkelijk te reinigen zijn.

Advies nodig over zorgkleding?

Wil je persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding voor de zorg? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over.

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: