Persoonlijke webshop

Een persoonlijke webshop voor al jouw medewerkers in de vorm van een kleding management systeem (KMS). Hiermee heb je op ieder gewenst moment inzicht en controle over al jouw bedrijfskleding. Daarnaast kunnen jouw medewerkers eenvoudig zelf hun werkkleding bestellen. Een KMS is dé oplossing voor een efficiënt gebruik van bedrijfskleding. Hieronder de voordelen.

Voordelen KMS

Als bedrijf met bedrijfskleding weet je dat het best ingewikkeld kan zijn om overzicht te hebben in de bedrijfskleding en dit proces goed te managen. Wij hebben de oplossing!

Ons kleding management systeem (KMS) is de oplossing voor het complete beheer en bestelproces van bedrijfskleding en gerelateerde producten. Ons KMS is geschikt voor organisaties met medewerkers die gebruik maken van bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en/ of aanverwante artikelen.

Voordelen voor jouw Organisatie: – Kostenbesparend door efficiënt bestelproces – Heldere management rapportages – Assortiment gerelateerd aan functie – Minder fouten, minder retouren, kostenreductie – 24/7 inzicht in gemaakte kosten (per vestiging, afdeling of medewerker) Medewerkers krijgen de mogelijkheid om heel eenvoudig zelf eigen bedrijfskleding te bestellen op ieder moment.

Elke medewerker heeft een persoonlijk profiel met eventueel daaraan gekoppeld het kledingpakket voor zijn / haar functie. De voordelen voor jouw medewerkers: – 24/7 je eigen producten bestellen – Zeer eenvoudig in gebruik op pc, tablet en je mobiel – Altijd inzicht in resterend persoonlijk budget.

 

Demo aanvragen? Klik hier.

Demo aanvragen?

Wil je zelf ervaren hoe het kleding management systeem jouw bedrijf verder kan helpen? Vraag dan nu gratis een Demo aan.

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: