3M Persoonlijke beschermingsmiddelen

Als werkgever ben je verplicht om persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar te stellen voor jouw werknemers. Je wilt natuurlijk dat jouw werknemers veilig en comfortabel aan het werk kunnen. Bij 3M zorgen zij dan ook voor de veiligheid van jouw werknemers op een comfortabele manier. In de toekomst wilt 3M graag over op duurzame persoonlijke beschermingsmiddelen. 3M verzorgt veel verschillende branches: automotive, bouw, elektronica, zorg, industrie, transport en veiligheid. Door al deze branches te verzorgen heeft 3M een zeer groot assortiment met persoonlijk beschermingsmiddelen. Wij hebben er al hierboven een aantal benoemd, maar er zijn er nog veel meer:

  • Veiligheidsbrillen
  • Lasbrillen
  • Gehoorbescherming
  • Mondkapjes
  • Beademapparatuur
  • Beschermende overals
  • Hoofdbescherming
  • Zweetbanden

Van al deze persoonlijke beschermingsmiddelen zijn er meerdere maten en uitvoering. 3M heeft hier veel verschillende keuzes in om het werken een stuk comfortabeler te maken.

Had jij persoonlijk advies gewild? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom, of maak een afspraak dan komen wij bij jou langs voor persoonlijk advies.

Bij ons kunt je de keuze maken om uw kleding via het kledingmanagement systeem te bestellen (KMS). Hierbij kunnen jouw werknemers zelf hun kleding op bestellen. Dit laat het tijdproces afnemen. Wij spreken van tevoren een budget per werknemer af. Dit kun je zelf beslissen, ook kun je kiezen voor een aantal producten per periode. Hier ben je helemaal vrij in. Vervolgens kun je kiezen of al jouw werknemers zelf hun kleding kunnen bestellen, of dat je hier iemand voor uit kiest. Als de bestelling is geplaats krijgen wij een bevestiging via de mail. Zodra dit is gebeurd gaan wij aan de slag met jouw bestelling. Dit proces neemt minder tijd in beslag en is automatisch kostenbesparend. Ook hoef je minder te retourneren met dit systeem. De site is makkelijk en efficiënt. Je kan via jouw mobiele telefoon of laptop de kleding al snel bestellen. Heb je nog vragen of heb je hier interesse voor? Kom dan gerust bij ons langs in Didam.

Advies nodig over bedrijfskleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

Full service dienstverlening

persoonlijk-bedrijfskleding

Persoonlijk & oplossingsgericht

betrouwbare-leverancier-werkkleding

Betrouwbaar & zeker

verantwoorde-bedrijfskleding

Maatschappelijk verantwoord

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: