Over ons

RS bedrijfskleding is een totaalleverancier van werkkleding, veiligheidsschoenen, pbm’s en wij geloven in de ontwikkeling van ons bedrijf door het investeren in persoonlijk contact. Dat zijn ook de achterliggende gedachten van onze kernwaarden. Alles staat of valt met eerlijkheid, betrokkenheid, blijvend innoveren en niet gaan voor minder dan het beste resultaat.

 

Onze missie is: dé specialist zijn in bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij doen dit doormiddel van de kenmerkende combinatie in professionaliteit en persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. Ons vizier is gericht op de toekomst, waarbij wij de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam produceren en duurzame bedrijfskleding continue onderzoeken en waar mogelijk integreren. Zoals wij nu een recycling traject zijn gestart voor versleten bedrijfskleding.

Wij werken onder andere voor

Advies nodig over bedrijfskleding?

Wilt je persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over.

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: