Over ons

Over ons

We vinden het leuk om u iets over RS-bedrijfskleding te vertellen. Immers de achtergrond van je bedrijf bepaalt wie je bent. Wie zijn we, waar staan we voor en hoe zijn we hier gekomen?

RS-bedrijfskleding is een vervolg van RS-sportswear. Na de vele aanvragen die wij kregen voor het leveren en het personaliseren van bedrijfskleding, hebben wij het besluit genomen om ook deze branches te voorzien van de juiste kleding.

Voor elk vakgebied hebben we een passende collectie in verschillende prijs en kwaliteit segmenten om zo elke klant te kunnen voorzien.
Binnen ‘Bedrijfskleding’ maken wij onderscheid in verschillende afdelingen.

  • Werkkleding: Bouw, Industrie, Service, Transport, Land- en tuinbouw etc.
  • Representatieve Bedrijfskleding: Zakelijke dienstverlening, Horeca, Hotels etc.
  • Horecakleding: Restaurants, Hotels etc.
  • Promotiekleding: Evenementen, Recreatie, Reclame etc.

De merken in het assortiment bestaan o.a uit: Blåkläder,TRICORP, Hydrowear, Jobman, Projob, Qlique, Printer, Orcon, Hean, Craft, JAKO, Cutter & Buck, James Harvard, D.A.D. , Printer, Printer Red Flag, Macone, Cottover, Grizzly, Helly Hansen, B&C, Froot of the loom, Russel, Flexfit,

Borduren

Voor textiel met een wat grovere structuur en kledingstukken die regelmatig en heet gewassen worden is borduren een uitstekende optie. Bovendien geeft borduren een chique uitstraling. Van een eigen ontwerp of logo dient eerst een borduurkaart gemaakt te worden, de kosten daarvoor zijn eenmalig. Van de borduurkaart kan blijvend gebruik gemaakt worden. Voor namen en teksten gelden geen borduurkaartkosten. Wij borduren veel bedrijfskleding en allerlei andere soorten textiel.

Bedrukken

Of het nu om sportkleding, bedrijfskleding, promotiekleding of relatiegeschenken zijn, alle textiel kunnen wij voor u bedrukken met verschillende druktechnieken. Dit kan door middel van zeefdruk, borduren, sublimatie en transfer-bedrukking. Bij elke vraag kijken we naar de beste manier van bedrukken zodat de kwaliteit zo lang mogelijk gewaarborgd blijft.

Ontzorgen

Ons motto is om u te ontzorgen op het gebied van Bedrijfskleding en PBM. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvend advies of een pas sessie.
Door onze betrokkenheid, persoonlijk advies en uniek bedruk concept realiseren we vrijwel altijd een besparing voor u. Zowel in tijd als in geld!

RS-bedrijfskleding is vrijwel actief in alle branches en bieden een breed assortiment aan. Wij hebben dan ook budget variant, en een variant voor midden segment en een hoger segment. Dit betekend dat iedereen wel bij ons kan slagen. Wilt u graag kleding passen op locatie? Geen probleem, wij komen bij u langs of sturen pasmodellen op!

Heeft u advies nodig neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

× Whatsapp