Over ons

We vinden het leuk om u iets over RS-bedrijfskleding te vertellen. Immers de achtergrond van je bedrijf bepaalt wie je bent. Wie zijn we, waar staan we voor en hoe zijn we hier gekomen?

RS-bedrijfskleding is een vervolg van RS-sportswear. Na de vele aanvragen die wij kregen voor het leveren en het personaliseren van bedrijfskleding, hebben wij het besluit genomen om ook deze branches te voorzien van de juiste kleding.

Door onze ervaring, kennis van de materialen, mogelijkheden en unieke aanpak zijn wij in staat om samen met u tot een geweldig resultaat te komen. Wij nemen u dan ook graag mee in het hele proces van idee tot resultaat. Wij maken graag kennis met u bij ons op kantoor of andersom, uiteraard kunnen we u ook telefonisch te woord staan.

We brengen in kaart welke werkkleding er ingezet wordt voor de werkzaamheden binnen uw organisatie. Samen wordt er bekeken waar de wensen en behoeftes liggen van de werknemers en het bedrijf. Deze eventuele aandachtspunten worden goed in kaart gebracht zodat we het nieuwe kledingpakket zo goed mogelijk kunnen samenstellen. Logo’s, kleuren en modellen, dit is het moment om kritisch naar de huidige situatie en de nieuwe situatie te kijken. We nemen de tijd om genoeg input te verzamelen en een planning te maken om tot een mooi geheel te laten komen. Wij brengen u volgens afspraak een offerte uit met daarin de mogelijkheden, eventuele optionele mogelijkheden en een definitieve project planning.

RS-bedrijfskleding is vrijwel actief in alle branches en bieden een breed assortiment aan. Wij hebben dan ook budget variant, en een variant voor midden segment en een hoger segment. Dit betekend dat iedereen wel bij ons kan slagen. Wilt u graag kleding passen op locatie? Geen probleem, wij komen bij u langs of sturen pasmodellen op!

Heeft u advies nodig neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Whatsapp