Over ons

We vinden het leuk om u iets over RS-bedrijfskleding te vertellen. Immers de achtergrond van je bedrijf bepaalt wie je bent. Wie zijn we, waar staan we voor en hoe zijn we hier gekomen?

RS-bedrijfskleding is een jong en dynamisch bedrijf wat is opgericht is in december 2018. RS-bedrijfskleding is een vervolg van RS-sportswear wat zich focust op het leveren van teamkleding en het bedrukken hiervan. Door deze 2 concepten kunnen wij een brede doelgroep voorzien van de juiste sportkleding en bedrijfskleding.

Bedrukken_craft_teamkleding
wasservice-werkkleding

Assortiment

Binnen ‘Bedrijfskleding’ maken wij onderscheid in verschillende afdelingen.

  • Werkkleding: Bouw, Industrie, Service, Transport, Land- en tuinbouw etc.
  • Representatieve Bedrijfskleding: Zakelijke dienstverlening, Horeca, Hotels etc.
  • PromotiekledingEvenementen, Recreatie, Reclame etc.

De merken in het assortiment bestaan o.a uit: Blåkläder,TRICORP, Hydrowear, Jobman, Projob, Qlique, Printer, Orcon, Hean, Craft, JAKO, Cutter & Buck, James Harvard, D.A.D. , Printer, Printer Red Flag, Macone, Cottover, Grizzly, Helly Hansen, B&C, Froot of the loom, Russel, Flexfit,

Borduren

Voor textiel met een wat grovere structuur en kledingstukken die regelmatig en heet gewassen worden is borduren een uitstekende optie. Bovendien geeft borduren een chique uitstraling. Van een eigen ontwerp of logo dient eerst een borduurkaart gemaakt te worden, de kosten daarvoor zijn eenmalig. Van de borduurkaart kan blijvend gebruik gemaakt worden. Voor namen en teksten gelden geen borduurkaartkosten. Wij borduren veel bedrijfskleding en allerlei andere soorten textiel.

bedrijfskleding-borduren-1
werkkleding-bedrukken-achterhoek-liemers

Bedrukken

Of het nu om sportkleding, bedrijfskleding, promotiekleding of relatiegeschenken zijn, alle textiel kunnen wij voor u bedrukken met verschillende druktechnieken. Dit kan door middel van zeefdruk, borduren, sublimatie en transfer-bedrukking. Bij elke vraag kijken we naar de beste manier van bedrukken zodat de kwaliteit zo lang mogelijk gewaarborgd blijft.

Wij werken onder andere voor:

Advies nodig over bedrijfskleding?

Ons motto is om u te ontzorgen op het gebied van Bedrijfskleding en PBM’s. Wij komen bij u op locatie voor een vrijblijvend advies of een pas sessie.
Door onze betrokkenheid, kledingmanagement systeem, (ecologische) wasservice, persoonlijk advies en uniek bedruk concept realiseren we vrijwel altijd een besparing voor u. Zowel in tijd als in geld!

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

× Whatsapp