Bedrijfskleding laten vermaken?

Vermaken

Bedrijfskleding laten vermaken in de Achterhoek of Liemers? Laat jouw bedrijfskleding vermaken, zodat het perfect past bij iedere medewerker. Dit kan voor zowel grote als kleine aantallen snel gerealiseerd worden. Wij komen graag langs bij jou op locatie om de juiste kledingmaat van jouw medewerkers op te nemen, zodat wij de werkkleding daarna perfect passend kunnen maken.  

werkkleding-vermaken
bedrijfskleding-vermaken

Bedrijfskleding laten vermaken?

Aanpassingsmogelijkheden

Denk bij het vermaken van bedrijfskleding aan het aanpassen van maten, herstellen van slijtage en het aanbrengen van extra functies zoals zakken. Daarnaast kunnen wij ook andere essentiële onderdelen toevoegen aan de werkkleding, zoals striping, badgehouders of BHV-signaleringen. 

Bedrijfskleding laten vermaken?

Werkkleding duurzaam vermaken

Ook het vermaken van werkkleding gebeurt op een duurzame manier. Denk hierbij aan duurzame garen voor herstelwerkzaamheden en hergebruik van materialen. Doordat jij als bedrijf de keuze maakt om je werkkleding te laten vermaken of te herstellen van slijtage draag je bij aan het verminderen van kledingafval.Het herstellen van bestaande kleding levert ook nog een kostenbesparing op de lange termijn op. 

Advies nodig over vermaken?

Neem contact op

Wil je persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding vermaken? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over.