Bedrijfskleding onderhouden?

Wasservice

Bedrijfskleding laten wassen in de Achterhoek en Liemers? Laat jouw bedrijfskleding wassen door onze wasservice, zodat iedere medewerker er verzorgd bij loopt. Dit kan zowel voor grote als kleine aantallen bedrijfskleding snel gerealiseerd worden. Wij komen graag bij jouw op locatie om de werkkleding op te halen en nadat het wasproces heeft plaatsgevonden weer af te leveren bij jouw op locatie.  

wasservice-bedrijfskleding
wasservice-werkkleding

Bedrijfskleding onderhouden?

Werkwijze wasservice

Wij maken gebruik van professionele wasdiensten en hebben daarbij een standaard wasprocedures, maar naast de standaard wasprocedures hebben we ook nog gespecialiseerde wasprocedures. Denk daarbij aan antimicrobieel en vlekverwijdering. Nadat de werkkleding is gewassen droogreinigen en stomen wij de werkkleding.  

Bedrijfskleding onderhouden?

Onderhoud

Het is van groot belang dat de werkkleding goed wordt onderhouden, daarom is het altijd van belang om de wasinstructies van de werkkleding goed om te volgen. Door de onderhoudstips te volgen kun je de levensduur van jouw werkkleding verlengen. Houd ook goed in de gaten of er beschadigingen zijn die gerepareerd moeten worden aan jouw bedrijfskleding zodat de effectiviteit van de bedrijfskleding hoog blijft.  

installatie-service-werkkleding

Bedrijfskleding onderhouden?

Werkkleding duurzaam wassen

Ook het wassen van werkkleding gebeurt op een duurzame manier. Denk hierbij aan duurzaamheidsinitatieven in wassen, zoals nieuwe waterbesparingstecnieken en het recyclen van waswater. Doordat jij als bedrijf de keuze maakt om je werkkleding te laten wassen en daarmee de kleding goed te onderhouden zorg je voor een langere levensduur van de werkkleding.  

Bedrijfskleding onderhouden?

Advies nodig over wasservice?

Wil je persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding wassen? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over.