Jouw persoonlijke webshop?

Kleding management systeem

Een persoonlijke webshop voor al jouw medewerkers in de vorm van een kleding management systeem (KMS). Hiermee krijg je op ieder gewenst moment inzicht en controle over al jouw bedrijfskleding. Daarnaast is het voor jouw medewerkers eenvoudig om zelf hun werkkleding te bestellen. Een KMS is de oplossing voor een efficiënt gebruik van bedrijfskleding. 

Jouw persoonlijke webshop

KMS

Ons kleding management systeem (KMS) biedt een complete oplossing voor het beheer en bestelproces van bedrijfskleding en gerelateerde producten. Het KMS is ontworpen voor bedrijven met personeel dat gebruik maakt van bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere gerelateerde artikelen.  

De voordelen voor jouw als bedrijf zijn: kostenbesparing dankzij een efficiënt bestelproces, duidelijke managementrapportages, een assortiment volledig afgestemd op functievereisten, vermindering van fouten en retouren met bijbehorende kostenbesparing en 24/7 inzicht in gemaakte kosten en medewerkers krijgen de mogelijkheid om heel eenvoudig zelf eigen bedrijfskleding te bestellen op ieder moment.  

Elke medewerker heeft een persoonlijk profiel met eventueel daaraan gekoppeld kledingpakket voor zijn/haar functie. De voordelen voor jouw medewerkers zijn: 24/7 de mogelijkheid om je eigen werkkleding te bestellen, zeer eenvoudig in gebruik op je pc, tablet en je mobiel en je hebt altijd inzicht in het resterende persoonlijke budget.  

Jouw persoonlijke webshop?

Demo aanvragen

Wil je zelf ervaren hoe het kleding management systeem jouw bedrijf verder kan helpen? Vraag dan nu gratis een Demo aan.