Bedrijfskleding op maat maken?

Maatname bedrijfskleding

Je kunt bij ons in de showroom langskomen voor een passessie en indien gewenst, komen wij ook bij jou op locatie langs. Kom jij bij ons voor een passessie voor uw bedrijfskleding, dan zorgen wij dat dit zorgvuldig en Corona proof gebeurd.

Bedrijfskleding op maat maken

Passessie

Je kunt jouw kleding in onze showroom uitzoeken of op locatie. Als de keuze is gemaakt, plannen wij een afspraak in voor een passessie met jouw medewerkers. Dit kan bij jou op de zaak. Op de locatie zorgen wij voor alle maten van het gekozen product. Vervolgens kunnen jouw medewerkers de kleding passen en registreren wij de juiste maten.

Zodra dit voor elke werknemer is ingevuld plaatsen wij in overleg met jou de bestelling en worden de kledingstukken bedrukt of geborduurd. Zodra de kleding klaar is voor aflevering, wordt alles netjes per medewerker verpakt en afgeleverd.

Hoe gaat een passessie?

Stap voor stap

Om een passessie zorgvuldig te laten verlopen, doorlopen we samen met jou de onderstaande stappen. We starten met een kledingpakket, dat is afgestemd op jouw huisstijl en werkzaamheden.

Keuze assortiment

Je kiest wat voor een soort kleding je wilt. Polo, jas, schoenen, broek enzovoort

Afspraak inplannen

Wij plannen een afspraak in, zodat jouw personeel kan passen.

Passet

Wij regelen voor jou een passet met alle maten.

Order

Per medewerker wordt een orderformulier ingevuld. Na het passen bestellen en bedrukken of borduren wij de kleding.

Levering

De kleding wordt bezorgd. Iedere medewerker ontvangt een eigen pakketje met zijn/haar naam erop.

Advies nodig over maatname?

Neem contact op

Wil je persoonlijk advies ontvangen over maatname? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over en wij helpen je, om de juiste keuzes te maken op het gebied van veilig werken.