Bedrijfskleding laten bedrukken?

Bedrijfskleding Bedrukken

Bedrijfskleding laten bedrukken voor verschillende types werkkleding? Bij RS-Bedrijfskleding kunnen we de mooiste logo’s, slogans en teksten aanbrengen op alle soorten textiel. Dit kan in verschillende patronen, lettertypen en kleuren. Hiervoor gebruiken we de volgende technieken: zeefdruktransfers, digitale druk, directe zeefdruk en flexodruk.  

Met bedrukte werkkleding verhoog je de naamsbekendheid van jouw bedrijf, geef je medewerkers een professionele uitstraling en stralen collega’s uniformiteit uit. Bij RS-Bedrijfskleding kun je kiezen uit een ruime ontwerpselectie, ontvang je altijd eerst een digitale proefdruk en is er een snelle productietijd. Voor kleine en (hele) grote aantallen werkkleding bedrukken.  Meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem met ons contact op. 

Bedrukken_craft_teamkleding
werkkleding-bedrukken-achterhoek-liemers

Bedrijfskleding laten bedrukken?

Welke kledingstukken kunnen bedrukt worden?

Bedrijfskleding kan op veel verschillende kledingstukken worden bedrukt, afhankelijk van de behoeften van jouw bedrijf, de functie van de werknemers en de gewenste uitstraling. Hier zijn enkele veelvoorkomende kledingstukken die worden bedrukt voor gebruik als bedrijfskleding.   

T-shirts zijn populair als bedrijfskleding vanwege hun comfort en casual uitstraling. Ze zijn geschikt voor bedrukking met logo’s, slogans, merknamen en andere ontwerpen.   

Polo’s worden vaak gebruikt voor bedrijfskleding vanwege hun professionele uitstraling en veelzijdigheid. Ze zijn ideaal voor bedrukking met het bedrijfslogo op de borst, rug of mouwen voor merkidentificatie.   

Werkjassen zijn essentieel voor werknemers die buiten werken of die bescherming nodig hebben tegen weersinvloeden. Ze kunnen worden bedrukt met het bedrijfslogo op de borst, rug of mouwen voor merkindentificatie.   

Werkbroeken zijn een essentieel onderdeel van bedrijfskleding, ze bieden een professionele uitstraling en veelzijdigheid. Werkbroeken zijn ideaal voor bedrukking met het bedrijfslogo op verschillende locaties, zoals de zakken, dijen of achterzakken, waardoor ze een effectieve manier van merkidentificatie hebben.  

Caps worden vaak gebruikt als onderdeel van bedrijfsuniformen, vooral voor buitendienstmedewerkers of voor promotionele doeleinden. Ze kunnen worden bedrukt met geborduurde of bedrukte logo’s op de voorkant of zijkanten.   

Schorten worden voornamelijk gebruikt in sectoren zoals horeca, catering, schoonmaak en detailhandel. Ze kunnen worden bedrukt met het bedrijfslogo of speciale ontwerpen die passen bij het imago van het bedrijf.   

Naast deze genoemde kledingstukken kunnen bedrijfslogo’s en ontwerpen ook worden bedrukt op andere kledingstukken zoals hoodies, overhemden, fleece-jassen, bodywarmers en meer. Het type kledingstuk dat wordt gekozen, hangt af van de functie van de werknemers, de werkomgeving en de gewenste uitstraling van het bedrijf.  

Ontwerp en personalisatie

Welke ontwerp en personalisatie mogelijkheden zijn er?

Het bedrukken van het bedrijfslogo op bedrijfskleding is een van de meest voorkomende vormen van personalisatie. Het logo kan op de borst, mouw, rug of kraag worden geplaatst, afhankelijk van de voorkeur en het ontwerp.   

Naast het logo kunnen bedrijfskledingstukken ook worden voorzien van de volledige bedrijfsnaam of afkorting. Dit kan worden toegevoegd onder het logo of op een andere prominente locatie, zoals op de rug van een jas of het midden van een shirt.  

Slogans kunnen worden toegevoegd aan bedrijfskleding om de bedrijfscultuur, waarden of missie te benadrukken. Slogans kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, zoals op de mouw, achterkant of kraag van het kledingstuk.   

Ook kun je voor een persoonlijke bedrukking gaan, zoals bijvoorbeeld individuele werknemersnamen. Dit kan handig zijn voor identificatie op de werkplek en het creëren van een gevoel van teambinding.   

In sommige gevallen kan het handig zijn om nummers of aanduidingen van specifieke afdelingen toe te voegen aan de bedrijfskleding. Dit kan helpen bij het identificeren van werknemers of bij het organiseren van teams op de werkvloer.   

Afgezien van logo’s bedrijfsnamen en slogans, kunnen bedrijfskledingstukken ook worden gepersonaliseerd met extra grafische elementen, zoals afbeeldingen, pictogrammen of speciale ontwerpen die passen bij het imago van je bedrijf.   

Voordelen

Wat zijn de voordelen van bedrijfskleding bedrukken?

Bedrijfskleding bedrukken met het logo en de naam van het bedrijf versterkt de merkidentiteit. Werknemers worden een wandelende visitekaart wanneer ze bedrukte bedrijfskleding dragen, wat bijdraagt aan de naamsbekendheid van je bedrijf.  Ook zorgt bedrukte bedrijfskleding voor een uniformele uitstraling, wat een gevoel van eenheid creëert onder de werknemers. Het bevordert het gevoel van gelijkheid en verbondenheid binnen het team.  Bedrukte bedrijfskleding kan ook helpen bij het identificeren van werknemers op gevaarlijke werkplekken. Vooral in omgevingen met veel mensen of in situaties waarin veiligheid een belangrijke rol speelt.   

Doordat jij je bedrijfskleding voorziet van een bedrukking, kom je in aanmerking voor belastingvrije aanschaf van jouw bedrijfskleding. Hiervoor moet ieder kledingstuk voorzien zijn van een bedrukking, waarbij de minimale grootte 70 cm² is.  

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit

De duurzaamheid is van groot belang voor RS-bedrijfskleding daarom houden we bij het drukken van jouw bedrijfskleding rekening met de volgende dingen: het gebruik van milieuvriendelijke materialen, afvalminimalisatie en het recyclen van afval en het gebruik van milieuvriendelijke processen. Doordat we deze duurzaamheidsprincipes toe passen willen wij ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.  

Ook is het bedrukken van bedrijfskleding geschikt voor gedetailleerde ontwerpen, het heeft een snellere productietijd, bedrukte bedrijfskleding is geschikt voor promotie en het is gemakkelijk te onderhouden.  

Het is echter belangrijk op te weten dat borduren zijn eigen unieke voordelen heeft, zoals een luxueuze uitstraling en de mogelijkheid om textuur toe te voegen aan ontwerpen. De keuze tussen bedrukken en borduren hangt af van de specifieke behoefte en vereisten voor jouw bedrijfskleding.  

Ontwerp- en bestelproces

Hoe gaat het ontwerp- en bestelproces in zijn werk?

Allereerst dien je je wensen in, inclusief de gewenste bedrukking die je naar ons stuurt. Vervolgens vragen we je waar je de bedrukking precies wilt hebben. Zodra we deze informatie hebben, maken we een drukproef. Als je tevreden bent met de drukproef, zetten we de volgende stap in gang.  

Na goedkeuring van de drukproef laten we een transfer maken, die we vervolgens op de bedrijfskleding aanbrengen. Zodra de transfer gereed is, wordt de bedrijfskleding bedrukt.  

Zodra de bedrijfskleding bedrukt is, wordt deze op naam per medewerker verpakt en bij jou op locatie afgeleverd. Na de eerste bestelling is het gemakkelijk om een herhaalbestellingen te plaatsen.  

Advies over bedruken?

Neem contact op

Wil je persoonlijk advies ontvangen over het bedrukken van bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over en wij helpen je, om de juiste keuzes te maken op het gebied van veilig werken.