Bedrijfskleding laten borduren?

Bedrijfskleding borduren

Bedrijfskleding laten borduren voor verschillende types werkkleding? Bij RS-Bedrijfskleding kunnen we de mooiste logo’s, slogans en teksten aanbrengen op alle soorten textiel. Dit kan in verschillende patronen, lettertypen en kleuren. Hiervoor gebruiken we de volgende technieken: digitaal en machinaal borduurwerk.  

Met geborduurde werkkleding verhoog je de naamsbekendheid van jouw bedrijf, geef je medewerkers een professionele uitstraling en stralen collega’s uniformiteit uit. Bij RS-Bedrijfskleding kun je kiezen uit een ruime ontwerpselectie, ontvang je altijd eerst een digitale proefdruk en is er een snelle productietijd. Voor kleine en (hele) grote aantallen werkkleding borduren. Meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem met ons contact op. 

bedrijfskleding-borduren-1
werkkleding-borduren-achterhoek-liemers

Bedrijfskleding laten borduren?

Welke kledingstukken kunnen geborduurd worden?

Bedrijfskleding kan op veel manieren worden geborduurd, afhankelijk van de voorkeuren van jouw bedrijf, de functie van de werknemers en de gewenste uitstraling. 

Polo’s zijn populaire keuzes voor bedrijfskleding vanwege hun professionele uitstraling en comfort. Het bedrijfslogo of ontwerp kan worden geborduurd op de borst, mouw, kraag of rug van de polo. 

Werkjassen, zoals softshell jassen, fleece jassen of geïsoleerde jassen, kunnen worden geborduurd voor werknemers die buiten werken of bescherming nodig hebben tegen de elementen. Het logo of ontwerp kan worden geborduurd op de borst, rug, mouw of kraag van de jas, afhankelijk van de stijl en voorkeur. 

Werkbroeken zijn een essentieel onderdeel van bedrijfskleding, ze bieden een professionele uitstraling en veelzijdigheid. Werkbroeken zijn ideaal voor borduring met het bedrijfslogo op verschillende locaties, zoals de zakken, dijen of achterzakken, waardoor ze een effectieve manier van merkidentificatie hebben.   

Caps zijn veelgebruikte accessoires in bedrijfskleding, vooral voor buitendienstmedewerkers of als onderdeel van promotionele activiteiten. Het bedrijfslogo kan worden geborduurd op de voorkant, zijkant of achterkant van de cap voor merkidentificatie. 

Schorten worden vaak gebruikt in sectoren zoals horeca, catering, schoonmaak en detailhandel. Het bedrijfslogo of ontwerp kan worden geborduurd op de borst, zakken of banden van het schort voor een professionele uitstraling. 

Overhemden, zoals button-down overhemden of hemden met lange mouwen, zijn geschikt voor bedrijfskleding in diverse sectoren. Het bedrijfslogo kan worden geborduurd op de borst, kraag of mouw van het overhemd voor een gepersonaliseerde uitstraling. 

Naast deze genoemde kledingstukken kunnen bedrijfslogo’s en ontwerpen ook worden geborduurd op andere kledingstukken zoals hoodies, bodywarmers, fleece-vesten en meer. Het type kledingstuk dat wordt gekozen voor borduren, hangt af van de functie van de werknemers, de werkomgeving en de gewenste uitstraling van jouw bedrijf.  

Ontwerp en personalisatie

Welke ontwerp en personalisatie mogelijkheden zijn er?

Het borduren van het bedrijfslogo op bedrijfskleding is een van de meest voorkomende vormen van personalisatie. Het logo kan op de borst, mouw, rug of kraag worden geplaatst, afhankelijk van de voorkeur en het ontwerp.    

Naast het logo kunnen bedrijfskledingstukken ook worden voorzien van de volledige bedrijfsnaam of afkorting. Dit kan worden toegevoegd onder het logo of op een andere prominente locatie, zoals op de rug van een jas of het midden van een shirt.   

Slogans kunnen worden toegevoegd aan bedrijfskleding om de bedrijfscultuur, waarden of missie te benadrukken. Slogans kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, zoals op de mouw, achterkant of kraag van het kledingstuk.    

Ook kun je voor een persoonlijke borduring gaan, zoals bijvoorbeeld individuele werknemersnamen. Dit kan handig zijn voor identificatie op de werkplek en het creëren van een gevoel van teambinding.    

In sommige gevallen kan het handig zijn om nummers of aanduidingen van specifieke afdelingen toe te voegen aan de bedrijfskleding. Dit kan helpen bij het identificeren van werknemers of bij het organiseren van teams op de werkvloer.    

Afgezien van logo’s bedrijfsnamen en slogans, kunnen bedrijfskledingstukken ook worden gepersonaliseerd met extra grafische elementen, zoals afbeeldingen, pictogrammen of speciale ontwerpen die passen bij het imago van je bedrijf.   

borduren-werkkleding

Voordelen

Wat zijn de voordelen van bedrijfskleding borduren?

Bedrijfskleding Borduren met het logo en de naam van het bedrijf versterkt de merkidentiteit. Werknemers worden een wandelende visitekaart wanneer ze geborduurde bedrijfskleding dragen, wat bijdraagt aan de naamsbekendheid van je bedrijf.  Ook zorgt geborduurde bedrijfskleding voor een uniformele uitstraling, wat een gevoel van eenheid creëert onder de werknemers. Het bevordert het gevoel van gelijkheid en verbondenheid binnen het team. Geborduurde bedrijfskleding kan ook helpen bij het identificeren van werknemers op gevaarlijke werkplekken. Vooral in omgevingen met veel mensen of in situaties waarin veiligheid een belangrijke rol speelt.   

Doordat jij je bedrijfskleding voorziet van een borduring, kom je in aanmerking voor belastingvrije aanschaf van jouw bedrijfskleding. Hiervoor moet ieder kledingstuk voorzien zijn van een bedrukking, waarbij de minimale grootte 70 cm² is.  

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit

De duurzaamheid is van groot belang voor RS-bedrijfskleding daarom houden we bij het borduren van jouw bedrijfskleding rekening met de volgende dingen: het gebruik van milieuvriendelijke materialen, afvalminimalisatie en het recyclen van afval en het gebruik van milieuvriendelijke processen. Doordat we deze duurzaamheidsprincipes toe passen willen wij ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.  

Ook is het borduren van bedrijfskleding geschikt voor gedetailleerde ontwerpen, het heeft een snellere productietijd, geborduurde bedrijfskleding is geschikt voor promotie en het is gemakkelijk te onderhouden.  

Borduren heeft zijn eigen unieke voordelen, zoals een luxueuze uitstraling en de mogelijkheid om textuur toe te voegen aan ontwerpen. De keuze tussen bedrukken en borduren hangt af van de specifieke behoefte en vereisten voor jouw bedrijfskleding.  

Ontwerp- en bestelproces

Hoe gaat het ontwerp- en bestelproces in zijn werk?

Allereerst dien je je wensen in, inclusief de gewenste borduring die je naar ons stuurt. Vervolgens vragen we je waar je de borduring precies wilt hebben. Zodra we deze informatie hebben, maken we een borduurproef. Als je tevreden bent met de borduurproef, zetten we de volgende stap in gang.  

Na goedkeuring van de borduurproef laten we een borduurkaart maken, die we vervolgens op de bedrijfskleding aanbrengen. Zodra de borduurkaart gereed is, wordt de bedrijfskleding geborduurd.  

Zodra de bedrijfskleding geborduurd is, wordt deze op naam per medewerker verpakt en bij jou op locatie afgeleverd. Na de eerste bestelling is het gemakkelijk om een herhaalbestellingen te plaatsen.  

Advies nodig over borduren?

Neem contact op

Wil je persoonlijk advies ontvangen over het borduren van bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over en wij helpen je, om de juiste keuzes te maken op het gebied van veilig werken.