Bedrukken & Borduren

Of het nu om sportkleding, bedrijfskleding, promotiekleding of relatiegeschenken zijn, alle textiel kunnen wij voor u bedrukken met verschillende druktechnieken. Dit kan door middel van zeefdruk, borduren, sublimatie en transfer-bedrukking. Bij elke vraag kijken we naar de beste manier van bedrukken zodat de kwaliteit zo lang mogelijk gewaarborgd blijft.

Voor textiel met een wat grovere structuur en kledingstukken die regelmatig en heet gewassen worden is borduren een uitstekende optie. Bovendien geeft borduren een chique uitstraling en is de levensduur langer dan die van bedrukken. Van een eigen ontwerp of logo dient eerst een borduurkaart gemaakt te worden, de kosten daarvoor zijn eenmalig.

Indien u het ontwerp voor de bedrukking of borduring digitaal wilt aanleveren, doe dit dan als vector (ai of eps) bestand. Indien u geen mogelijkheid heeft om een perfect digitaal bestand aan te leveren, neem dan contact met ons op. Wij kunnen het ontwerp dan naar uw wensen digitaliseren zodat de definitieve bedrukking er optimaal uit komt te zien.

Bedrukken
Borduren
× Whatsapp