De start van RS-bedrijfskleding

De start van RS-bedrijfskleding

Na een succesvol jaar in 2018 met RS-Sportswear namen wij eind vorig jaar de beslissing om uit te breiden.

Doordat wij de mogelijkheid hebben om met verschillende hoogwaardige technieken te bedrukken en te borduren, wilden we ons niet laten beperken door ons enkel te richten op sportkleding.

Per 1 januari zijn wij om deze reden naast gestart met een nieuw merk onder de naam: RS-bedrijfskleding.

Waar staan wij voor?

Met RS-bedrijfskleding willen we graag een stapje extra doen, want personaliseren is namelijk meer dan alleen een simpele naam of logo op uw kleding. Het zorgt ervoor dat uw kleding een persoonlijke tint krijgt en eenheid creëert in uw werkgelegenheid. Het leveren van hoge kwaliteit met de meest persoonlijke service is waar RS-bedrijfskleding voor staat.

Bij RS-bedrijfskleding krijgt u als klant een vast aanspreekpunt en is het contact laagdrempelig. Vragen over het bedrukken of borduren van een bepaald kledingstuk? Via een simpel Whatsapp bericht kunnen wij deze snel beantwoorden. Behoefte aan vrijblijvend advies? Bel gerust voor een afspraak.

Wat leveren wij zoal?

Wij leveren bedrijfskleding voor uiteenlopende branches en vakgebieden. Hierbij kunt u denken aan: werk en veiligheidskleding, promotiekleding, horeca, sport en de zorg. Door onze verschillende bedruk-en borduurtechnieken zijn wij in staat om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken. Ook voor het leveren van custom made bedrijfskleding met uw eigen kleuren kleuren en huisstijl, voor zowel met- als zonder bedrukking/borduring, kunnen wij u van dienst zijn.

 Onze showroom

Behoefte aan persoonlijk advies en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen leveren? Kom dan gerust langs in onze showroom in Didam. Hier kunt u tevens verschillende kledingstukken, waaronder werkkleding voor in de bouw, beveiligingskleding en jassen, bekijken en passen. Wij zijn iedere maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 geopend en iedere zaterdag van 09:00 tot 12:00.

 

 

 

 

Advies nodig over bedrijfskleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

Full service dienstverlening

persoonlijk-bedrijfskleding

Persoonlijk & oplossingsgericht

betrouwbare-leverancier-werkkleding

Betrouwbaar & zeker

verantwoorde-bedrijfskleding

Maatschappelijk verantwoord

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: