Kleding management systeem

Als bedrijf met bedrijfskleding weet u dat het best ingewikkeld kan zijn om overzicht te hebben in de bedrijfskleding en dit proces goed te managen. Wij hebben de oplossing!

Ons kleding management systeem (KMS) is de oplossing voor het complete beheer en bestelproces van bedrijfskleding en gerelateerde producten. Ons KMS is geschikt voor organisaties met medewerkers die gebruik maken van bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en/ of aanverwante artikelen.

Voordelen voor jouw Organisatie: – Kostenbesparend door efficiënt bestelproces – Heldere management rapportages – Assortiment gerelateerd aan functie – Minder fouten, minder retouren, kostenreductie – 24/7 inzicht in gemaakte kosten (per vestiging, afdeling of medewerker) Medewerkers krijgen de mogelijkheid om heel eenvoudig zelf eigen bedrijfskleding te bestellen op ieder moment.

Elke medewerker heeft een persoonlijk profiel met eventueel daaraan gekoppeld het kledingpakket voor zijn / haar functie. De voordelen voor jouw medewerkers: – 24/7 je eigen producten bestellen – Zeer eenvoudig in gebruik op pc, tablet en je mobiel – Altijd inzicht in resterend persoonlijk budget.

Demo aanvragen? Klik hier.

Advies nodig over bedrijfskleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: