Borduren

Bedrijfskleding laten borduren in de Achterhoek of Liemers? Geborduurde bedrijfskleding kan uw bedrijfskleding net wat extra’s geven. Met name wanneer u uw colberts of overhemden wilt voorzien van uw logo. Op deze kledingstukken staat een borduring professioneler dan bedrukte bedrijfskleding.

Met name representatieve kleding is zeer geschikt voor borduring. Hierbij kunnen er ook badges, patches en emblemen toegevoegd worden.

Borduurmachine
werkkleding-borduren-achterhoek-liemers

Belastingvoordeel bedrijfskleding

Door uw bedrijfskleding te voorzien van uw bedrijfslogo, komt u in aanmerking voor belastingvrije aanschaf van uw bedrijfskleding. Hiervoor moet ieder kledingstuk voorzien zijn van een logo, waarbij de minimale grootte 70 cm² is.

Kleine aantallen nodig?

Heeft u slechts kleine aantallen bedrijfskleding nodig, die voorzien zijn van een bedrijfslogo? In veel gevallen is borduren financieel aantrekkelijker dan bedrijfskleding laten bedrukken.

Bedrijfskleding moet functioneel zijn en bijdragen aan een veilige uitvoering van het werk. Met bedrukte bedrijfskleding geef je medewerkers een professionele uitstraling en maak je van jouw medewerkers wandelende visitekaartjes.

borduren-werkkleding

Advies nodig over borduren?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding borduren? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

× Whatsapp