Borduren

Bedrijfskleding laten borduren in de Achterhoek of Liemers? Geborduurde bedrijfskleding kan jouw bedrijfskleding net wat extra’s geven. Met name wanneer je jouw colberts of overhemden wilt voorzien van jouw logo. Op deze kledingstukken staat een borduring professioneler dan bedrukte bedrijfskleding.

Met name representatieve kleding is zeer geschikt voor borduring. Hierbij kunnen er ook badges, patches en emblemen toegevoegd worden.

Borduurmachine
werkkleding-borduren-achterhoek-liemers

Belastingvoordeel bedrijfskleding

Door jouw bedrijfskleding te voorzien van jouw bedrijfslogo, komt je in aanmerking voor belastingvrije aanschaf van jouw bedrijfskleding. Hiervoor moet ieder kledingstuk voorzien zijn van een logo, waarbij de minimale grootte 70 cm² is.

Kleine aantallen nodig?

Heb je slechts kleine aantallen bedrijfskleding nodig, die voorzien zijn van een bedrijfslogo? In veel gevallen is borduren financieel aantrekkelijker dan bedrijfskleding laten bedrukken.

Bedrijfskleding moet functioneel zijn en bijdragen aan een veilige uitvoering van het werk. Met bedrukte bedrijfskleding geef je medewerkers een professionele uitstraling en maak je van jouw medewerkers wandelende visitekaartjes.

borduren-werkkleding

Advies nodig over borduren?

Wil je persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding borduren? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over.

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: