Maatname

U kunt bij ons in de showroom langskomen voor een passessie en indien gewenst, komen wij ook bij u op locatie langs. Komt u bij ons voor een passessie voor uw bedrijfskleding, dan zorgen wij dat dit zorgvuldig en Corona proof gebeurd.

werkkleding-liemers-achterhoek1
horecakleding-achterhoek-liemers1

U kunt uw kleding in onze showroom uitzoeken of op locatie. Als de keuze is gemaakt, plannen wij een afspraak in voor een passessie met uw medewerkers. Dit kan bij u op de zaak. Op de locatie zorgen wij voor alle maten van het gekozen product. Vervolgens kunnen uw medewerkers de kleding passen en registreren wij de juiste maten.

Zodra dit voor elke werknemer is ingevuld plaatsen wij in overleg met u de bestelling en worden de kledingstukken bedrukt of geborduurd. Zodra de kleding klaar is voor aflevering, wordt alles netjes per medewerker verpakt en afgeleverd.

Hoe gaat een passessie?

Stap voor stap

Om een passessie zorgvuldig te laten verlopen, doorlopen we samen met u de onderstaande stappen. We starten met een kledingpakket, dat is afgestemd op uw huisstijl en werkzaamheden.

Keuze assortiment

U kiest wat voor een soort kleding u wilt. Polo, jas, schoenen, broek enzovoort

Afspraak inplannen

Wij plannen een afspraak in, zodat uw personeel kan passen.

Passet

Wij regelen voor u een passet met alle maten.

Order

Per medewerker wordt een orderformulier ingevuld. Na het passen bestellen en bedrukken of borduren wij de kleding.

Levering

De kleding wordt bezorgd. Iedere medewerker ontvangt een eigen pakketje met zijn/haar naam erop.

Advies nodig over maatname?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over het aan laten meten van bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

× Whatsapp