Bedreven in bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM's

Proffesioneel in persoonlijke aandacht

Uw lokale bedrijfskleding specialist

Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding in de Achterhoek en Liemers. Wij bieden altijd service die twee stappen verder gaat, door u van A tot Z volledig te ontzorgen. Wij doen iedere dag ons best om uw medewerkers er representatief uit te laten zien, zonder dat u vast zit aan een kledingcontract.

Bij u op locatie de mogelijkheden bespreken? Wij komen graag langs. Hierbij nemen wij altijd diverse voorbeelden en pasmodellen mee, zodat u direct een goede indruk krijgt.

Komt u liever bij ons?

U bent van harte welkom in onze showroom in Didam. 

Op de hoogte blijven?

Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wij werken onder andere voor

Wat onze klanten schrijven!

Van Halteren Installatie
Van Halteren Installatie
Read More
"Onze ervaring met RS-bedrijfskleding is positief. Snelle leveringen, goede service en zeer meedenkend op allerlei zaken. Het is ook niet alleen kleding die ze leveren maar ook o.a. schoenen, handschoen, knielappen enz. Het assortiment is dus erg veelzijdig."
Multi Ratio
Multi Ratio
Read More
Multi ratio ervaart de samenwerking met RS Bedrijfskleding als zeer prettig. Prettige communicatie, kwalitatief goede producten en de gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.
De vrienden van Beton
De vrienden van Beton
Read More
“Sinds enige tijd is RS Bedrijfskleding onze leverancier voor onze werkkleding. De loyaliteit spat er vanaf bij de medewerkers, waardoor zij op een ieder gewenst moment meedenkt in oplossing. Voor ons de ideale partner als het gaat om flexibiliteit in combinatie met prijs en kwaliteitsverhouding!”
Westerveld & Nederlof
Westerveld & Nederlof
Read More
Vorig jaar kennis gemaakt met RS bedrijfskleding (Rob Keurntjes), en in november onze eerste opdracht aan deze jonge dynamische ondernemer uitbesteed. De uitlevering en samenwerking van de bedrijfskleding en kerstgeschenken (hoodies /bodywarmers) hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Wij verwachten onze samenwerking de komende jaren te consolideren!!
Bouwbedrijf H.W. Joosten
Bouwbedrijf H.W. Joosten
Read More
Wij van bouwbedrijf H.W. Joosten hebben gekozen voor een samenwerking met RS-bedrijfskleding, omdat het team van RS-bedrijfskleding bestaat uit gedreven mensen die graag persoonlijk contact behartigen. De snelle service en doelgerichte aanpak ervaren wij als zeer prettig.
Previous
Next

Full service dienstverlening

persoonlijk-bedrijfskleding

Persoonlijk & oplossingsgericht

betrouwbare-leverancier-werkkleding

Betrouwbaar & zeker

verantwoorde-bedrijfskleding

Maatschappelijk verantwoord

Wij werken momenteel aan onze website.

Heb je een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact op.

× Whatsapp