Bedrijfskleding
voor uw branche

Kies uw branche

Kies de bedrijfskledingcategorie voor uw branche. Hier vindt u alle specifieke informatie die u nodig heeft, om uw bedrijfskleding te kiezen.

Full service dienstverlening

persoonlijk-en-oplossingsgericht

Persoonlijk & oplossingsgericht

betrouwbaar-en-zeker

Betrouwbaar & zeker

maatschappelijk-verantwoord

Maatschappelijk verantwoord

Mogen wij u ook helpen?

Mogen wij u, net als vele andere bedrijven uit de Achterhoek en Liemers, voorzien van uw branchespecifieke bedrijfskleding? Voorkom dat uw medewerkers onveilig werken en er niet representatief uit zien en profiteer van de voordelen van een lokale bedrijfskleding partner.

Wij werken onder andere voor

Multi Ratio
Multi Ratio
Read More
Multi ratio ervaart de samenwerking met RS Bedrijfskleding als zeer prettig. Prettige communicatie, kwalitatief goede producten en de gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.
De vrienden van beton
De vrienden van beton
Read More
“Sinds enige tijd is RS Bedrijfskleding onze leverancier voor onze werkkleding. De loyaliteit spat er vanaf bij eigenaar Rob Keurntjes, waardoor hij op ieder gewenst moment meedenkt in oplossing. Voor ons de ideale partner als het gaat om flexibiliteit in combinatie met prijs en kwaliteitsverhouding!”
Van Halteren Installatie
Van Halteren Installatie
Read More
"Onze ervaring met RS-bedrijfskleding is positief. Snelle leveringen, goede service en zeer meedenkend op allerlei zaken. Het is ook niet alleen kleding die ze leveren maar ook o.a. schoenen, handschoen, knielappen enz. Het assortiment is dus erg veelzijdig."
× Whatsapp