Samenwerking No Brothers personeelsdiensten & RS-bedrijfskleding

Samen beter werken

No Brothers personeelsdienstenRS-Bedrijfskleding bundelen krachten om de arbeidsmarkt beter te bedienen. Met deze samenwerking zijn we in staat om organisaties te begeleiden bij het werven en het aankleden van nieuw personeel. Hierdoor ontstaat er een organisch verloop tussen deze processen. Dit levert niet alleen tijdwinst op, maar geeft ook meer duidelijkheid voor nieuwe medewerkers. Door in te spelen op elkaars specialiteiten en ervaring tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau. Mede door de samenwerking No Brothers personeelsdiensten laten wij zien dat uw nieuwe collega en werkkleding voor ons op de eerste plaats staat!

Samenwerking No Brothers personeelsdiensten

Hoewel technologische innovatie, werkzaamheden in diverse branches heeft veranderd, blijft de vraag naar goed personeel stijgen. Doordat veel processen zijn geautomatiseerd is de aandacht verschoven naar de kwaliteit van het personeel. Is men oprecht geïnteresseerd in het werk dat zij doen en in hoeverre willen zij doorgaan met het ontwikkelen van hun vaardigheden? Dit zijn de vragen die No Brothers stelt om de kandidaten die zich melden uit te dagen. Wij willen zowel organisatie als werkzoekende goed leren kennen zodat de ontmoeting natuurlijk en vertrouwelijk aanvoelt. Zo richten wij ons op de veelzijdigheid van de arbeidsmarkt en persoonlijke ambities bij het vinden van de juiste kandidaat. Wanneer u iemand via No Brothers aanneemt, weet u zeker dat u aan een duurzame relatie begint.

De juiste maat dankzij RS-Bedrijfskleding

Net zoals de juiste gereedschap het halve werk is, zo weten we dat de juiste kleding of uniform ook essentieel is bij het uitvoeren van verschillende taken. Zo zal personeel van een pretpark genoeg hebben aan polo’s en shirts met logo en opschrift, terwijl medewerkers in de bouw ook persoonlijke beschermmiddelen nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan werkschoenen, lasoveralls, handschoenen, veiligheidsbrillen of duurzame werkbroeken. Warme kleding als hoodys of softshell jassen leveren dat extra stukje comfort voor medewerkers die buiten werken. Op de website van RS-Bedrijfskleding kan iedereen bestellen in het kledingmanagement systeem. Ook specifieke verzoeken kunt u online doorgeven of bij ons op locatie bespreken. Zo kunt u kiezen voor het bedrukken of borduren van T-shirts tot werkjassen. We leveren het complete assortiment en ontzorgen hiermee de klant van A tot Z.

Over No Brothers

No Brothers is meer dan een holding; het is een landelijk concept waar persoonlijke aandacht voor de mens centraal staat. Door de nauwe samenwerking tussen de vestigingen kunt u er zeker van zijn dat de sollicitanten die u ontmoet meer dan gekwalificeerd en gemotiveerd zijn. Onder No Brothers vallen 7 labels met elk een andere focus binnen de arbeidsmarkt: zo zijn de labels “De vrienden van beton”, “Metaalkracht” en “Montagewerk” betrokken bij de bouwsector. Daar tegenover staat “Young & Ambitious” die young professionals helpt om een goede start maken. Met “Active” en “Beterwerk” bent u er zeker van optimale ondersteuning voor uw organisatie. “Flex Service Group” richt zich op het aantrekken van de beste Europese professionals.

Over RS-Bedrijfskleding

Voor menig beroep is werkkleding essentieel voor veiligheid, comfort en herkenbaarheid. Bij RS-Bedrijfskleding weten ze wat er nodig is zodat uw collega’s het beste uit zichzelf kunnen blijven halen. Hierbij hoeft u niet alleen te denken aan kleding voor de bouwsector, maar ook voor de horeca, automotive, logistiek en de zorg. Daarnaast levert RS-Bedrijfskleding ook kleding voor promotionele activiteiten. Het assortiment bestaat uit verschillende internationale merken die zich in de loop der jaren hebben bewezen als hoogwaardig. Deze kunt u bestellen in een kledingmanagement systeem of per mail. Daarnaast kunt u de bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met het logo van uw bedrijf. Door alleen gebruik te maken van de beste materialen en technieken weet u zeker dat uw ontwerp lang mee zal gaan!

 

Advies nodig over bedrijfskleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

Full service dienstverlening

persoonlijk-bedrijfskleding

Persoonlijk & oplossingsgericht

betrouwbare-leverancier-werkkleding

Betrouwbaar & zeker

verantwoorde-bedrijfskleding

Maatschappelijk verantwoord

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: