Bedrijfskleding bedrukken of borduren met uw huisstijl

Bedrijfskleding met uw huisstijl

Herkenning is een van de belangrijkste prioriteiten binnen onze hectische samenleving. Verkeersborden zijn ontworpen zodat wij binnen seconden op de hoogte zijn van de verkeersregels die op dat moment van kracht zijn. Hetzelfde geldt voor uw onderneming; door uw kleding te laten bedrukken of borduren met uw unieke huisstijl, zijn uw medewerkers direct herkenbaar. Dat is vooral handig wanneer uw personeel rondloopt op drukke bouwplaatsen, distributiecentra of evenementen. Mensen weten gelijk tot waar zij zich kunnen melden in het geval van vragen, klachten of noodgevallen. Hierdoor is het cruciaal dat u gebruik maakt van hoogwaardige kwaliteit bedrukking of borduring.

Branding via collega’s

Naast het feit dat uw medewerkers gemakkelijk te vinden zullen zijn, speelt hun kleding eveneens een rol in de gehele uitstraling van uw organisatie. Uw huisstijl, bedrijfsnaam en logo vertellen immers een uniek verhaal van wie u bent en waar uw merk precies voor staat. Wanneer consumenten uw merk op bepaalde locaties of gebeurtenissen tegenkomen, zal dat ook een boodschap uitzenden en uw bekendheid vergroten. Uw personeel is dan gelijk uw visitekaartje. Het is dus verstandig om goed na te denken wat u precies wilt communiceren en hoe u dit het beste kan aanpakken. Bedrijfskleding volplakken met logo’s en slogans kan ertoe leiden dat mensen overweldigd raken en het simpelweg niet meer opmerken. Bij RS-Bedrijfskleding kunt u vanuit de Achterhoek en Liemers terecht voor juist advies.

Bedrijfskleding met uitstraling

RS-Bedrijfskleding is expert op het gebied van kleding van elk soort materiaal en alle manieren van bedrukking en borduren. Dit gaat verder dan T-shirts met uw logo. U kunt het bijvoorbeeld ook toepassen op werkbroeken. Daarnaast zorgt men ervoor dat de kleding die u bestelt functioneel is, voldoende bescherming bied en comfortabel zit voor uw medewerkers. Verder is het mogelijk om speciale logo’s te bedrukken die antistatisch zijn en vlam vertragend. Zo kunt u behandelde overalls of multinorm werkkleding laten bedrukken met speciale gemaakte transfers of borduren met brandwerende garen. Dit zorgt ervoor dat u altijd veilig aan het werk bent en toch herkenbaar. Aangezien RS-bedrijfskleding continu bezig is met innoveren kunt u ervan uitgaan dat uw ontwerp duurzaam is en herkenbaar blijft. Dit maakt het niet alleen uitermate geschikt voor de bouw, logistiek en automotive, maar ook voor andere branches zoals de horeca of de zorg. Daarnaast kunt u het gebruiken voor promotionele activiteiten.

Ontzorgen van A tot Z

RS-bedrijfskleding heeft een assortiment dat bestaat uit de beste internationale merken. Zo weet u zeker dat u alleen producten van uitstekende kwaliteit ontvangt. Op de website kunt u via een kleding management systeem uw bestelling plaatsen. Dit houdt in dat het gehele proces van bestelling tot levering is gestroomlijnd, geautomatiseerd en overzichtelijk gemaakt voor u. Zo bespaart u niet alleen tijd en geld, maar zorgt het ook voor efficiëntere leveringen en dus minder retours. Doordat het programma gebruiksvriendelijk is ingericht kunt u het op elk gewenst moment van de dag raadplegen. Hebt u een specifiek of bijzonder verzoek? Geen probleem, RS-bedrijfskleding staat klaar voor iedere organisatie die bedrukte of geborduurde bedrijfskleding nodig heeft. U kunt deze altijd via ons kleding management systeem doorgeven, op locatie bespreken of tijdens een pas sessie.

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons direct voor meer informatie!

Advies nodig over bedrijfskleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

Full service dienstverlening

persoonlijk-bedrijfskleding

Persoonlijk & oplossingsgericht

betrouwbare-leverancier-werkkleding

Betrouwbaar & zeker

verantwoorde-bedrijfskleding

Maatschappelijk verantwoord

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: