Ballyclare

Een paar jaar geleden is de naam van Ocron naar Ballyclare veranderd. De kleding is niet veranderd maar enkel de naam van het merk. Ballyclare is op het moment actief met het produceren van veilige, comfortabele en beschermende werkkleding. Maar je kan bij Ballyclare ook terecht voor een klein aantal persoonlijke beschermingsmiddelen. Ballyclare werkt op het moment samen met verschillende hulpdiensten in Nederland, Duitsland, Spanje en Engeland. Ballyclare levert ook nog eens waterbestendige en vlam vertragende kleding. Ballyclare helpt veel verschillende soorten branches, zo kun je hier terecht als u in de bouw, logistiek, transport, elektricien enzovoort. Je kan voor de volgende artikelen hier terecht:

  • Jassen
  • Broeken
  • Polo’s
  • T-shirts
  • Overalls
  • Sweatshirts
  • Hoodies
  • Basislagen
  • Schoenen

Bij dit merk heb jij de keuze om uw kleding te laten borduren of bedrukken. Hierdoor worden uw medewerkers een wandelend visitekaartje. Maar zien zij er ook representatief uit. U kunt alles laten bedrukken en/ of borduren. Dit wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd.

Weet je niet precies welke maat je nodig heeft? Of weten jouw medewerkers het niet? Dan komen wij je graag helpen met een passessie. Wij komen bij je langs en nemen de gekozen artikelen mee in verschillende maten. Hierdoor kunnen jij en jouw medewerkers de kleding passen zodat je zeker weet dat het de goede maat is.

Had je persoonlijk advies gewild? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom, of maak een afspraak dan komen wij bij je langs voor persoonlijk advies.

Bij ons kan je de keuze maken om uw kleding via het kledingmanagment systeem te bestellen (KMS). Hierbij kunnen jouw werknemers zelf hun kleding op bestellen. Dit laat het tijdproces afnemen. Wij spreken van tevoren een budget per werknemer af. Dit kan je zelf beslissen, ook kan je kiezen voor een aantal producten per periode. Hier ben je helemaal vrij in. Vervolgens kan je kiezen of al jouw werknemers zelf hun kleding kunnen bestellen. Of dat je hier iemand voor uit kiest. Als de bestelling is geplaats krijgen wij een bevestiging via de mail. Zodra dit is gebeurd gaan wij aan de slag met uw bestelling. Dit proces neemt minder tijd in beslag en is automatisch kostenbesparend. Ook hoef je minder te retourneren met dit systeem. De site is makkelijk en efficiënt. Je kan via uw mobiele telefoon of laptop de kleding al snel bestellen. Heb je nog vragen of had je hier interesse voor? Kom dan gerust bij ons langs in Didam.

Advies nodig over bedrijfskleding?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

Full service dienstverlening

persoonlijk-bedrijfskleding

Persoonlijk & oplossingsgericht

betrouwbare-leverancier-werkkleding

Betrouwbaar & zeker

verantwoorde-bedrijfskleding

Maatschappelijk verantwoord

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: