Wasservice

Wasservice voor bedrijfskleding in de Achterhoek en Liemers. Jouw bedrijfskleding laten wassen of reinigen, zodat jouw medewerkers er altijd schoon bij lopen, zonder dat je er enig omkijken naar heeft? Profiteer dan van de wasservice van RS-Bedrijfskleding. Wij nemen het wassen, reinigen én het logistieke proces hiervan graag voor je uit handen.

wasservice-werkkleding
wasservice-bedrijfskleding

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je kan kiezen voor reiniging van jouw kleding, inclusief logistieke beheersing van het hele proces door middel van een barcodesysteem. Het logistieke proces van de wasservice, kan middels een kastvaksysteem verder uitgebreid worden.

Hierbij kunt je extra managementinformatie krijgen over het gebruik van de bedrijfskleding en over de kledinguitgifte.

All-in service

Het hele wasproces uitbesteden? Kies dan voor het all-in service concept. Hierbij wordt de initiële investering in textiel van je overgenomen. Naast het wassen en reinigen van de bedrijfskleding, wordt de kleding geïnspecteerd, onderhouden en waar nodig vroegtijdig vervangen.

installatie-service-werkkleding

Advies nodig over wasservice?

Wil je persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding wassen? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen je er graag meer over.

Inloggen Kleding Management Systeem?

Inloggen voor werknemers:

Inloggen in webshop

Inloggen voor klanten: