Wasservice

Wasservice voor bedrijfskleding in de Achterhoek en Liemers. Uw bedrijfskleding laten wassen of reinigen, zodat uw medewerkers er altijd schoon bij lopen, zonder dat u er enig omkijken naar heeft? Profiteer dan van de wasservice van RS-Bedrijfskleding. Wij nemen het wassen, reinigen én het logistieke proces hiervan graag voor u uit handen.

wasservice-werkkleding
wasservice-bedrijfskleding

Hoe gaat dit in zijn werk?

U kunt kiezen voor reiniging van uw kleding, inclusief logistieke beheersing van het hele proces door middel van een barcodesysteem. Het logistieke proces van de wasservice, kan middels een kastvaksysteem verder uitgebreid worden.

Hierbij kunt u extra managementinformatie krijgen over het gebruik van de bedrijfskleding en over de kledinguitgifte.

All-in service

Het hele wasproces uitbesteden? Kies dan voor het all-in service concept. Hierbij wordt de initiële investering in textiel van u overgenomen. Naast het wassen en reinigen van de bedrijfskleding, wordt de kleding geïnspecteerd, onderhouden en waar nodig vroegtijdig vervangen.

installatie-service-werkkleding

Advies nodig over wasservice?

Wilt u persoonlijk advies ontvangen over bedrijfskleding wassen? Neem dan contact op met de bedrijfskleding specialist van de Achterhoek en Liemers. Wij vertellen u er graag meer over.

× Whatsapp